Yükselmesi Beklenen Kripto Paralar

Yükselmesi Beklenen Kripto Paralar

Günümüzde oldukça ilgiyle takip edilen kripto para piyasası gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. 2022 yılı itibariyle ilgi odağı sanal paraların milyarlarca dolarlık hacme ulaştığı bilinen bir gerçek.
Bu kadar büyük bir hacme sahip Pazar elbette büyümeye devam ediyor. Bu da kısa ve uzun vadede kripto paraların değerlerini gözle görülür bir şekilde arttıracağı anlamına geliyor. Bu yazıyı okuduğunuz sırada bile binlerce kripto para birimi yükseliş hareketi yapıyor olabilir. 

Piyasa hareketleri birçok kullanıcı için iyi bir gelir kaynağı olmakla birlikte bu yükselişleri dipten alarak değerlendiren yatırımcılar geleceğin yeni zenginleri olabilir. Zamanla yükselmesi beklenen kripto paralara bir göz atalım.
Sizler için derlediğimiz yükselmesi beklenen kripto paraların en popüler olanı;

Shıba Inu elbette bu listenin başında yer alıyor. Shiba Inu’nun 2021’deki inanılmaz başarısını hatırlayanlar vardır. O zaman da kripto balinaları hariç SHIB tokeninin bu hızlı yükselişini kimse beklemiyordu. Aslında, SHIB tokeni de Dogecoin gibi meme coinlerden biridir. Bildiğiniz gibi bir dönem meme coinleri inanılmaz derecede rağbet görüyordu ve bunun en iyi örneklerinden biri Dogecoin’di. 

SHIBA tokeni de 2020 yılında piyasaya sürüldüğü il senesinde hiç ilgi görmemişken Dogecoin ve bazı pazarlama stratejileri sayesinde bir anda büyük bir ivme yakalamıştı. 

SHIB token şu anda tüm zamanların en yüksek fiyatının gerisinde olsa da, 2022’de herkesi yeniden şaşırtabilir. SHIBA tokeninin gelecekte fiyatını etkileyebilecek temel faktörleri belirlemek, en az geçmiş fiyatlarını analiz etmek kadar önemlidir. Böylece, mevcut kripto para trendlerine dayalı olarak kendi tahminlerinizi yapabilirsiniz ve ‘SHIB tokenine yatırım yapmalı mıyım?’ sorusuna bilinçli bir cevap bulmayı kolaylaştırırsınız. Elbette aşağıda göreceğiniz üzere yükselmesi beklenen diğer kripto paralar da geleceğe yatırım için iyi bir fırsat. Ancak şuan yatırımcının en çok dikkatini çeken krito SHIBA. Lucky Block (LBLOCK) – Kripto Oyunlarının Blockchain ile Dönüşümü
DeFi Coin (DEFC) – Merkeziyetsiz İşlem ve Kendine Özel Token
Ethereum (ETH) – Akıllı Sözleşme İşlevselliğine Sahip Blockchain Ağı
Cardano (ADA) – Kimlik Yönetimi ve Ürün İzlenebilirliği İçin En İyisi
Solana (SOL) – Yüksek Ölçeklenebilir Blockchain Ağı
Dogecoin (DOGE) – En Popüler Meme Coini
Avalanche (AVAX) – Yüksek Hız, Düşük Maliyet

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın