Altcoinler Ne Zaman Yükselecek?

Altcoinler Ne Zaman Yükselecek?

Kripto para piyasalarının toplam değeri kritik seviyenin altına düşebilir ve eğer bu verilerde iyileşmezse olmazsa altcoin yatırımcılarının zararı katlanarak artacak.
Toplam coin piyasası kapitalizasyonu, son 23 gün için 1,19 trilyon ile 1,36 trilyon dolar arasında değişti. Aynı zamanda, Bitcoin’in %3,5 ve Ethereum’un %1,6’lık haftalık kazancı piyasalara moral vermiyor. Bugüne kadar, toplam coin piyasası sadece iki ayda %43 düştü, bu nedenle yatırımcıların alçalan üçgen oluşumu tersine dönse bile kutlama yapması pek mümkün değil.
2022, coin para piyasasında farklı kripto para birimlerinin fiyatlarındaki yükseliş ve düşüşün son zamanlarda fark edilmesiyle özellikle de altcoin piyasası açısından istikrarsız bir yıl oldu.

Mehracki (MKH) tokeni, şu anda satış öncesi aşamasında olan, topluluk odaklı yeni bir meme tokenidir. Tokeni aktif olarak tutan ve ticaret yapanların platformu kontrol edebileceği bir sistem oluşturmayı amaçlıyor.

Zamanla Mehracki Token (MKI), hizmet tokeni, DAO (Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon), iyi hissettiren NFT’ler, stake etme ve verim çiftçiliği etrafında dönen bir ekosisteme sahip olacak ve misafirperverlik ve turizm işinin sergileneceği bir ticaret merkezi olacak.

Mehracki Token (MKI), 17 Mayıs 2022’den beri ön satışta ve ilk ön satışını 20 Haziran’da sona erdirdi. 20 Haziran’da ikinci ön satışına başladı ve 18 Temmuz’da sona erecek. Resmi olarak 27 Ağustos 2022’de yaklaşık 0.000056 $ satış fiyatı ile piyasaya sürülecek. Yani bu, bu token’ı denemek için mükemmel bir fırsat.
Dogecoin (DOGE), açık kaynaklı bir kripto para birimidir. Bir meme parası olarak bilinir, logo olarak bir Shiba Inu (Japon Köpeği) resmine sahiptir ve Aralık 2013’te piyasaya sürülmüştür.

Coin piyasasındakiler, kriptonun değerini önemli ölçüde artıran bir kripto para birimi balonuna katıldıktan sonra 2018 yılında değerinin çoğunu kaybetmesine rağmen, hala bir para birimi olarak kullanırken sadık ve ticaret yapan birçok destekçisi var.
Shiba Inu (SHIB), logosu olarak Shiba Inu (Japon köpeği) resmine de sahip olan Ethereum tabanlı bir meme coindir. Yaygın olarak Dogecoin’e (DOGE) ikinci bir seçenek olarak görülür ve geniş popülaritesi nedeniyle yaygın olarak Dogecoin katili olarak bilinir.

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın