Geleceği Parlak Coinler

Geleceği Parlak Coinler

Kripto paraların çıktığı ilk yıllarda balon olarak nitelendirilmesinden sonra büyük küçük her yatırımcı için vazgeçilmez durumda. Özellikle altcoinlerde yaşanan yüksek gelir getirisi yatırımcıları cezbediyor. Daha az fiyatlı coinleri dipten alarak yüksek kar beklentisine giren yatırımcı, geleceği parlak coinleri araştırmaktadır.

Geleceği en parlak coinlerin listesinin başında elbette kripto piyasasının devi Bitcoin(BTC) yer almaktadır. Tüm kripto borsasına yön veren Bitcoin geçmişte, şimdi ve gelecekte varlığını sürdürecek yegane coindir.
Ethereum (ETH) Bitcoin’den sonra dünyanın en bilinen 2.kripto parası. Altcoinlerin çoğu tarafından Ethereum teknolojisi kullanıldığı düşünülürse yatırım yapılabilecek en garanti coin denebilir.

Binance (BNB) dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’nin coinidir. Binance BNB ile diğer tüm kripto paraların değişim ve takasını sağlayabiliyor. Arkasında hem dünyanın en büyük borsasının olması hem de sadık bir yatımcı kitlesinin olması BNB’yi 2022 yılından itibaren geleceği parlak coinler listesinde yer almaya hak kazandı.

Cardano (Ada) piyasaya çıktığı 2017 yılından 2021 yılına kadar 123 kat değer kazandı. Deneyimlediği 2.46 USD bandını 2021’de sürdüremeyen ADA analistlere göre 2022’de 3 USD’yi görerek kar satışlarını tamamlayacak. Ethereum’a göre daha merkeziyetsiz olması ve Ethereum’dan daha hızlı işlem yapması avantajlı yönleri arasında.

Ripple (XRP) geçtiğimiz seneyi hakkında açılan davalarla bitirdi. Büyük kuruluşlar, bankalar, hatta değerli maden transferinde bile XRP kullanılabiliyor. 2022 yılı XRP için 10 USD’yi test edeceği sene olacağa benziyor. Bu da geleceği parlak coinler listesinde Ripple coinin geçme ihtimalini destekler nitelikte.

MANA Metaverse coinleri arasında 2022 yılında yükselmesi beklenen coin olarak konuşuluyor. 2021 yılında beklenmedik yükselişi ve yılı 5.90 USD ile kapatması dikkatleri MANA’ya çekti. MANA yaşadığı düşüşlerle hayal kırıklığı yaratsa da esasında yükseliş ivmesi gösteriyor.
Chiliz (CHZ) büyük spor kulüpleri ile yaptığı ortaklıklar ile bilinen CHZ 2022 yılını yükselişlerle geçirecek coinler arasında. Buna en büyük sebep pandeminin etkilerini yitirmesiyle birlikte ertelenen spor müsabakasının yapılacak olması. Taraftar tokeni olması sporseverlerin etkinliklerde CHZ coini alıp kullanmasına sebep olacaktır.

AVAX Türk bir girişimci tarafından yapılmış olması dikkatlerimizi çekse de kripto paralar arasında en hızlı işlem yapan coinleden biridir.

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın